Четвер, 28.03.2024, 17:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

24 лютого відбувся відкритий урок у 4-А класі з української мови «Неозначена форма дієслова» (вчитель Мінько А.В.). На уроці учні вчилися розпізнавати неозначену форму дієслова, утворювати часові форми від інфінітива. Розвивали мовленнєву компетентність, аналізували і робили висновки.  Види роботи з використанням інтерактивних вправ («Незакінчені речення», «Асоціативний кущ», «Кубування», робота в парах) активізували навчальну діяльність школярів, що в кінцевому підсумку було результатом того, що учні були не пасивними слухачами, а активними учасниками.

... Читати далі »

Переглядів: 599 | Додав: ALYN | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

3 березня 2016 року у 3-Б класі відбувся відкритий урок  природознавства «У чому  загадковість грибів?»,  який  провела учитель-методист Давиденко Вікторія Іванівна. Діти   переглянули фрагменти фільму «Цікаве  про гриби», дізналися, якими незвичайними і несхожими між собою  є  представники царства  грибів. На  практиці ознайомились із шапинковими і пліснявими грибами, розглянули  їх  будову, побачили,  як розсівають  спори  плісняві  гриби. Учитель використала різні  форми роботи: у парах, у групах, фронтальну. Учні  виступали  від імені виробників, дієтологів, медиків, садоводів і грономів і розповідали у супроводі ілюстративної  презентації  про розмаїття представників  грибного  царства, про їх роль у  кожній  з галузей.  На  завершення  уроку  учні& ... Читати далі »

Переглядів: 682 | Додав: ALYN | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

З кожним роком більшої зацікавленості серед школярів набуває Всеукраїнська літературознавча гра «Соняшник». 3 березня 2016 року, затамувавши подих, вчитувалися в питання 205 учнів 1-11 класів Вишенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: ALYN | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

29 лютого святом «Диво наше калинове» розпочалася декада української мови та літератури у Вишенській ЗОШ.  Дев’ятикласники підготували розповідь про багатство і красу української мови, про її тернистий шлях формування, про роль рідної мови в житті людини. Зі сцени святково прикрашеної актової зали лунали спогади про великого сина українського народу Тараса Шевченка, про його внесок у розвиток мови. Зачаровано слухали присутні пісні та вірші про рідну мову у виконанні учнів 5-6 класів.

З цікавістю розглядали учні, батьки й учителі  колекцію рушників, стіннівки «Квіти улюбленому письменнику» та книжкову виставку «Дзвени, народу рідне слово».

... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: ALYN | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

Саме під таким гаслом  з ініціативи благодійного фонду «ОВЕС» наприкінці червня стартувала всеукраїнська благодійна акція зі збору пластикових кришечок для подальшої переробки на протези для воїнів.

Організатори закликали українців здавати кришки з-під пластикових пляшок у спеціальні контейнери, що розташовані у громадських місцях та торгових мережах. На один якісний індивідуальний протез потрібно 80 тисяч пляшок з кришками.

Учні Вишенської школи взяли активну участь у всеукраїнській акції «Збір пластикових кришечок на протези воїнам АТО»  та протягом грудня-січня зібрали велику кількість кришечок. Найактивнішими виявилися  учні 3-х та 4-х класів. 

Збираючи і здаючи пластикові кришечки, ми зробили  подвійну добру справу. По-перше, зменшили обсяг отруйного сміття, яке столі ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: ALYN | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

22 січня у День Соборності України старшокласники школи, учні 9-Б та 11 класів разом із заступником директора школи з виховної роботи Костенко Н.В. та вчителем української мови і літератури Морозовою Л.Г. вшанували пам’ять воїнів Небесної Сотні, патріота України Юрія Вербицького та всіх загиблих учасників бойових  дій на Сході України.

Учні та вчителі відвідали пам’ятник Юрію Вербицькому у Гнідині , який став  символом духовного єднання всіх українців довкола величної мети: виконувати священні заповіти предків − обороняти й захищати Батьківщину

від лютого ворога, будувати суверенну, могутню, заможну Соборну Україну! 

... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: ALYN | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

Книга — це джерело освіти, знання, збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

На зимових канікулах учні 3-х класів з класоводами Коваль Н.А. та Давиденко В.І. відвідали Музей книги та друкарства, що розташований у давній архітектурній пам’ятці Києво-Печерської лаври — будинку монастирської друкарні, що діяла безперервно з початку ХVІІ століття до початку XX століття. Будівлю музею було відреставровано у 2000 році, там відкрилася оновлена сучасна експозиція.

Слухачі занурилися в цікаву історію української книги та друкарства, починаючи її зародженням й аж до наших днів, дізналися про стародавні рукописні книги та  друкарську техніку, познайомилися з раритетними першими  виданнями книг відомих українських письменників, періодикою, книжковою графікою, документами.

< ... Читати далі »

Переглядів: 611 | Додав: ALYN | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

Планетарій – чудове місце, де можна не тільки відпочити і розважитися, але й провести час із користю. Так вирішили класоводи 3-А і 4-А класів Коваль Н.А. та Мінько А.В., які разом зі своїми учнями на зимових канікулах завітали до Київського  планетарію.

Київський планетарій  - найстарший та найбільший з планетаріїв України, а також, один з найбільших планетаріїв Європи. У репертуарі планетарію велика кількість  різножанрових фільмів:  наукови та пізнавальних – для дорослих, розважальних та мультиплікаційних - для дітей.

Діти із задоволенням переглянули яскравий фільм «Як Місяць до Сонця в гості ходив», в якому розповідається про казкову подорож  Місяця-молодця по сузір'ях Зодіаку в пошуках Сонця. Під мальовничим небом глядачів чекали пригоди, під час яких з Місяцем відбувалися дивовижні перетворення. ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: ALYN | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

Новий рік  - чарівний час! Завжди з нетерпінням чекаєш цього свята, коли всі люди від малого до великого вірять у казку і чекають подарунків від Діда Мороза і збираються разом, щоб зустріти його  в колі рідних та друзів.

Ось і в нашій школі 25, 26  грудня відбулися  новорічні  ранки, сповнені  особливої  атмосфери гарного настрою веселощів та пригод.  Відповідальними за проведення свята були  педагог-організатор Убога А.П. , вчитель музики Давиденко С.І. та заступник директора з виховної роботи Костенко Н.В. та учасники-актори середніх і старших класів .

... Читати далі »

Переглядів: 753 | Додав: ALYN | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

Як народжується іграшка? Який шлях проходить блискуча кулька перед тим, як опинитися на нашій ялинці? Все це можна побачити  на власні очі під час екскурсії до Фабрики ялинкових прикрас.

Учні  3-А і 4-А класів зимового  вихідного дня завітали з екскурсією у місце, де творять новорічну казку - на Клавдіївську фабрику  ялинкових іграшок, що під Києвом. Уже понад 60 років фабрика втілює дитячі мрії й дарує гарне вбрання для новорічної ялинки. Всі прикраси тут виготовляють вручну, тому можна бути певними, що  кожна іграшка - унікальна й особлива.

Діти  побували в різних цехах та побачили  всі секрети виготовлення ялинкових прикрас, взяли участь у майстер-класі. А найбільше всіх здивували художники , які за день  в середньому можуть розписати 100 іграшок із елементарним візерунком. А ще їх яких можна  попросити зробити красив ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: ALYN | Дата: 09.02.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 33 34 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz