Четвер, 25.04.2024, 14:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Липень » 16 » Цікаве життя пришкільного таботу "Дивосвіт-2019"
17:08
Цікаве життя пришкільного таботу "Дивосвіт-2019"

Щоб відпочинок в пришкільному таборі «Дивосвіт» був цікавим та корисним для дітей проводяться різноманітні заходи.

В другий день табірної зміни діти із натхненням створювали квітучі галявини кольоровою крейдою на асфальті.Через малюнки вони змогли передати усі свої почуття, мрії, бажання, пов’язані з дитинством.

А на годині творчості наші діти продемонстрували, що вони мають надзвичайну фантазію та уяву, яку втілили в своїх «витворах», які із задоволенням показали усі бажаючі.

Дякуємо загонам - ви зробили наш світ трішечки гарнішим!

В третій день роботи табору, соціальний педагог Панасенко Наталія Михайлівна разом із дітками виготовляла ляльки.

Лялькотерапія – це особливий вид арт-терапії, який допомогає дитині ліквідувати хворобливі переживання, укріпити психічне здоров'я, покращити соціальну адаптацію, розвивати мовленнєву компетентність, вирішити конфлікти в умовах колективної творчої діяльності.

Під час роботи над лялькою стимулюються дитячі фантазії та реалізується задум.

Досвід роботи показує, що ця спільна діяльність має виховний характер, допомагає краще пізнати один одного, отримати реальний досвід об'єднання у спільній справі, провести весело та цікаво час

Подорожувати в країну дитинства мріють навіть дорослі. Ця маленька країна вабить своєю безтурботністю. Тому більшість дітей із задоволенням відвідують пришкільний табір «Дивосвіт».

Цікаві розваги та конкурси чекали на дітей в п'ятницю, що подарувала приємні враження. Діти мандрували до країни казок, стали учасниками гри «Найрозумніший», приймали участь у різноманітних конкурсах та розвагах. Важко було визначити переможців конкурсу «Мій шедевр», адже всі діти талановиті, а їх шедеври - оригінальні і неповторні.

Діти пришкільного табору "Дивосвіт" брали участь у тематичних заходах "Зіркове турне країнами" та «Арт-терапія» . Загін "Невгамовні" випробовував свої сили у виготовленні «3-D»-листівки, а "Оба-На" активно приймали участь у інтерактивній грі-подорожі «Країна мрій».

«Ти, водичко, сколихнись, цар Нептун скоріш з`явись!», - такими словами дітвора пришкільного табору «Дивосвіт», що працює на базі Вишенської ЗОШ, закликала морського царя на узбережжі річки Золочів. Малеча змогла випробувати себе у конкурсі «Найкращий рибак»( де показали вміння ловити рибу) та конкурсі малюнків на піску «Підводний світ». Усі отримали масу яскравих вражень і позитивні емоції. Традиційно, Свято Нептуна – це запорука відмінного настрою!

Літо - це чудова пора для зустрічі з мистецтвом. Всі діти люблять казки. Вихованці пришкільного табору «Дивосвіт» - не виняток. Вони поринули у чудовий , захоплюючий світ казки: виготовляли ляльок із тканини та паперу; пальчикових-ляльок, а після відчули себе справжніми акторами розігруючи пєси-казки "Червона Шапочка", "Колобок" та інші.Виступи дітей були цікаві, з гумором і вирізнялися оригінальністю постановки так, що глядачі щиро співпереживали та підтримували свох героїв схальними оплесками.

Сьогодні казка навчала дітей бути дружніми, добрими та приходити на допомогу один одному.

"Спорт- це сила, спорт - це клас, спорт - це здоров'я у вас і у нас! "

Олімпійські ігри і дорослих і дітей. Вони заохочують до майбутніх досягнень та перемог, сприяють фізичному розвитку підростаючого покоління. Вихователі пришкільного табору «Дивосвіта» не тільки організовують цікаве дозвілля для вихованців табору, а й піклуються про збереження та зміцнення здоров'я дітей. Саме тому, 14 червня, в таборі на дітей чекав цікавий день – День спорту і здоров'я. Далі відбулося представлення команд та розпочалися малі олімпійські ігри, сповнені дитячих оплесків, радощів і хвилювань. Вихованці передавали естафети, бігали наввипередки, стрибали з м'ячами.

Діти були задоволені бо неймовірно весело провели час та отримали безліч позитивних вражень. А вихователі сподіваються, що завдяки таким заходам вдасться долучити якомога більше дітей до активного способу життя.

Переглядів: 313 | Додав: ALYN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz