Четвер, 18.04.2024, 14:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 16 » «Творча співпраця науки і практики та її вплив на фахове зростання вчителя фізики й астрономії»
10:37
«Творча співпраця науки і практики та її вплив на фахове зростання вчителя фізики й астрономії»

9 жовтня 2015 року у Вишенській ЗОШ I-III ступенів  відбулося засідання кафедри теорії і методики навчання фізики й астрономії НПУ ім. М.П. Драгоманова та районного методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії відділу освіти Бориспільської районної державної адміністрації на тему: «Творча співпраця науки і практики та її вплив на фахове зростання вчителя фізики й астрономії»,  присвячене 30-річчю співпраці кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії та 80-ій річниці з дня народження відомого вченого-методиста, професора Коршака Є. В.

З вітальним словом до учасників засідання звернулися  завідувач кафедри НПУ ім. М.П. Драгоманова, доктор педагогічних наук, професор Сиротюк В.Д. та завідувач районного методичного кабінету Кравцов В.І. Цікавою була  презентація життєвого та творчого шляху відомого вченого-педагога «Професор Коршак Є.В.- засновник сучасної школи з методики  навчання фізики та астрономії в Україні». Її успішно представив професор Сиротюк В.Д.

Про те, яким Коршак Є.В. залишився в пам’яті своїх колишніх студентів,  зворушливо говорила  Н.В. Торбін, учитель фізики Щасливського НВК, учитель-методист, лауреат Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2009».

Про 30-річчя співпраці кафедри і районного методичного об’єднання вчителів фізики і астрономії та її вплив на результативність праці вчителя розповів слухачам методист вищої кваліфікаційної категорії з предметів фізико-математичного циклу Гриценко Л.Г.

У виступах Биковця О.І., переможця обласного конкурсу «Учитель року-2005», та Убогої А.П., лауреата обласного конкурсу «Учитель року-2013», була окреслена роль методичної допомоги на початку педагогічної діяльності молодих спеціалістів через науково-методичний журнал «Фізика та астрономія в школі» (перший головний редактор журналу-професор Коршак Є.В.).

Про наукову виваженість і ґрунтовність, широту педагогічного світогляду, творчу спрямованість і відкритість до нового як головні принципи науково-методичної школи професора Коршака Є.В., який знаходить своє продовження сьогодні, зазначив доцент кафедри, кандидат педагогічних наук Чуман М.Є., підсумовуючи ювілейні засідання кафедри і районного методичного об’єднання.

Учасники засідання щиро вдячні директору Вишенської ЗОШ I-III ст. Гурській Л.В., вчителю фізики Убогій А.П. і всьому  педагогічному колективу закладу, які сприяли успішному проведенню спільного засідання. 

 

Переглядів: 507 | Додав: ALYN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz