Субота, 20.04.2024, 08:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
28 лютого в рамках місячника педагогічної майстерності, соціальним педагогом Панасенко Н.М. було проведено тренінгове заняття для учнів 8-А класу.

Мета заняття - розпізнавати ознаки дружнього й недружнього спілкування, маніпуляції і протидіяти їм, захищати друзів від кривдників, звертатися по допомогу в критичних ситуаціях.

Заняття пройшло цікаво, жваво, усі присутні були активними та задоволеними. Очікування усіх учасників тренінгу здійснились.
Переглядів: 281 | Додав: alyn4527 | Дата: 14.03.2020 | Коментарі (0)

28 лютого в рамках Тижня початкових класів пройшов День дитячої творчості. Учні 1-4 класів мали змогу поділитися з друзями своїми захопленнями, показали свої таланти і здібності.
Кожна дитяча робота чи композиція, що були представлені на виставці, неповторна за своїм задумом. Дитячі роботи приваблюють особливою енергетикою, щирістю і безпосередністю сприйняття.
Тиждень початкової школи закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують у дітей бажання творити і пізнавати навколишній світ.


Переглядів: 288 | Додав: alyn4527 | Дата: 14.03.2020 | Коментарі (0)

Учні 3-х класів та їх класні керівники Черниш Н. А. І Постоленко Т. М. відвідали простір Мистецького арсеналу. Школярі бунтували, креативили та пізнавали світ на фестивалі ненудної освіти NEOсвітній Арсенал!
На фестивалі всі змогли випробовувати свої тактильні відчуття та інтуїцію у музеї в темряві, поділитися спогадами і мріями у нашому Лабіринті пам’яті, побувати в обіймах «обіймальної» машини та багато іншого.
А дякуючи мамі учениці 3-го класу спробувати себе у ролі судді на уроці справедливості від Верховного Суду України.

Переглядів: 274 | Додав: alyn4527 | Дата: 14.03.2020 | Коментарі (0)

З 24 по 28 лютого 2020 року у Вишенській ЗОШ проходив Тиждень початкової школи за темою «Кожна дитина талановита».
Тиждень початкової школи проходив згідно затвердженого плану. Всі вчителі творчо і відповідально підійшли до підготовки і проведення відкритих уроків та заходів. Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.



... Читати далі »
Переглядів: 294 | Додав: alyn4527 | Дата: 14.03.2020 | Коментарі (0)

Генії не падають з неба, вони повинні мати можливість отримати освіту й мати умови для розвитку.
А.Бебель

Педагогічний колектив Вишенської ЗОШ вважає, що робота з обдарованими учнями є одним з головних напрямків діяльності сучасної школи.
З цією метою була створена творча група "Обдарована дитина", до складу якої входять: Пилипчук О. І., Морозова Л. Г., Макарова І. М., Нечипоренко О. Л., Баханська А. С. та керівник групи - Варич Л. В. Мета творчої групи: створення сприятливого середовища для виявлення та розвитку обдарованої дитини.
Діти тим талановитіші та розумніші, чим більше можливостей бути талановитими й розумними ми їм надамо.

Переглядів: 313 | Додав: alyn4527 | Дата: 14.03.2020 | Коментарі (0)

Не дізнаєшся - Не спробуєш,
Не спробуєш - Не дізнаєшся.

Під таким девізом, 18 лютого, пройшло засіданні творчої групи педагоги "STEM- освіта в школі", основна мета якої була ознайомилися із матеріалами зимової «Web STEM- школи 2020», що відбулася на платформі "Українського проекту" Якість освіти"".
Місія групи: розширити фундаментальні та науково-дослідні складові в загальну освіту, поліпшити умови науково-дослідної діяльності школярів.
Мета "творчих" педагогів - це залучення школярів до технічної творчості, нових технологій, дослідження в міжпредметних та суміжних областях; розвиток умінь і формування навичок молодих інноваторів (креативність, вміння бачити і вирішувати проблеми, вміння працювати в команді, комунікативні навички).


... Читати далі »
Переглядів: 284 | Додав: alyn4527 | Дата: 14.03.2020 | Коментарі (0)

Не дізнаєшся - Не спробуєш,
Не спробуєш - Не дізнаєшся.

Під таким девізом, 18 лютого, пройшло засіданні творчої групи педагоги "STEM- освіта в школі", основна мета якої була ознайомилися із матеріалами зимової «Web STEM- школи 2020», що відбулася на платформі "Українського проекту" Якість освіти"".
Місія групи: розширити фундаментальні та науково-дослідні складові в загальну освіту, поліпшити умови науково-дослідної діяльності школярів.
Мета "творчих" педагогів - це залучення школярів до технічної творчості, нових технологій, дослідження в міжпредметних та суміжних областях; розвиток умінь і формування навичок молодих інноваторів (креативність, вміння бачити і вирішувати проблеми, вміння працювати в команді, комунікативні навички).


... Читати далі »
Переглядів: 293 | Додав: alyn4527 | Дата: 14.03.2020 | Коментарі (0)

Будь майстром, поетом, художником у справі яку ти робиш.»
В.О.Сухомлинський

05.02.2020р. в рамках педагогічного марафону «Я атестуюся» проведено інструктивно-методичну консультацію з членами атестаційної комісії та вчителями, що атестуються, щодо організації та проведення місячника педагогічної майстерності.
Атестація педагогів э одним із головних напрямків кадрової освіти політики, що забезпечує розвиток творчої ініціативи, підвищення рівня професійної майстерності та якості педагогічної праці. Атестація кадрів належить саме до тих ефективних методів, що сприяють розширенню кола творчих педагогічних та науково-педагогічних працівників та служить цілям підвищення якості освіти.
Атестаційну мозаїку складає вчитель протягом п’яти років. За цей період складається увесь пейзаж творчості і професіоналізму педагога. Підсумком роботи є звіт ідей і творчості атестаційного марафону.
Переглядів: 281 | Додав: alyn4527 | Дата: 07.02.2020 | Коментарі (0)

17 січня - День дітей-винахідників (Kid Inventors' Day). Винахідливість – природний стан дітей. Діти є дослідниками та інженерами від народження – вони досліджують і намагаються зрозуміти навколишній світ, щодня роблять нові відкриття. Всі дитячі винаходи, безсумнівно, роблять наше життя зручніше і цікавіше. І сьогодні саме той день, в який потрібно порадіти винахідливості юних геніїв, оцінити значимість їх численних винаходів.
В цей день, учні 8-9 класів набували цікавих знань, розширювала простір уяви і фантазії, тренувала навички креативного мислення та винахідництва, генерувала ідеї та вчилася командної роботи!
Цікаво було спостерігати як по-різному підходили діти до виконання завдань: вимірювали, сперечалися, доказували як краще і швидше зробити і отримували дивовижні результати!
Головне, аби в дітей було та всіляко підтримувалося нестримне бажання зрозуміти, як влаштовано світ і що їм під силу в ньому змінити.
Мрійте, творіть, експериментуйте, прагніть ... Читати далі »
Переглядів: 279 | Додав: alyn4527 | Дата: 07.02.2020 | Коментарі (0)

9 січня 2020 року відбулося друге заняття обласної педагогічної студії Пилипчук Оксани Іванівни, вчителя образотворчого мистецтва з теми «Стилізація – як засіб формування загальнокультурної компетентності» на базі Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бориспільського району.
Під час заняття «Стилізація тварин» слухачі педстудії оглянули тематичні виставки вихованців гуртка «Образотворче мистецтва» в різних нетрадиційних техніках, презентували свої домашні роботи «Стилізація в мистецтві» та ознайомилися із техніками «гратаж», «плямографія», «дудлінг», «зентангл» тощо.
Оксана Іванівна – талановитий педагог, яка втілює ідеї сучасних нетрадиційних технік стилізації тварин в освітній процес та створює емоційну, привабливу атмосферу під час занять. Це сприяє позитивному настрою, задоволенню від самого процесу діяльності, створенню цілісних образів в уяві та всебічному розвитку ш ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: ALYN | Дата: 10.01.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 33 34 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz