Четвер, 25.04.2024, 15:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 20 » КОЗАЦЬКИЙ ДУХ ГАРТУЄ МОЛОДЬ
09:48
КОЗАЦЬКИЙ ДУХ ГАРТУЄ МОЛОДЬ

Козацько-лицарське виховання в сучасній школі – це виховання підростаючого покоління на патріотичних, героїчних національно – державницьких традиціях українського козацтва, на високих прикладах лицарського ставлення до України, дійсності взагалі.

Основне завдання, яке ставлять перед собою організатори Всеукраїнської гри «Сокіл»(«Джура»)  – національно-патріотичне виховання української шкільної молоді на основі традиційних українських духовно-світоглядних цінностей.

Районний етап Всеукраїнської гри «Сокіл»(«Джура») стартував 17 квітня на базі Вишенської загальноосвітньої школи та зібрав 16 роїв від загальноосвітніх закладів району.  Школярі змагалися на етапах: «Стройовий впоряд», «Відун», «Смуга перешкод», «Рятівник» та  «Стрільба з  пневматичної гвинтівки».

Учасники продемонстрували гарні результати, за що й отримали нагороди в окремих заліках.  Справжнім випробуванням став конкурс «Смуга перешкод». Протягом кількох годин команди боролися за звання кращих.

За підсумками гри переможцем стала команда господарів заходу - Вишенська ЗОШ, яка спільними зусиллями отримала високий результат.

Організаторами гри стали:  Відділ освіти Бориспільської районної державної адміністрації, районний будинок дитячої та юнацької творчості, відділ молоді та спорту, Бориспільська районна дитячо-юнацька спортивна школа.

 До суддівства і нагородження учасників долучилися Голова Бориспільської організації Партії ветеранів Афганістану Лєхан Володимир Тимофійович, Шараєвський Василь Іванович, голова районної спілки воїнів-інтернаціоналісті

Враження від гри залишаються ще головними темами обговорення в учнів. А ми, дорослі, розуміємо, що саме гра «Джура» через відродження національних і загальнолюдських, духовних та моральних цінностей дає важливі якості для виховання справжнього патріота України.

 

 

Переглядів: 657 | Додав: ALYN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz