Четвер, 25.04.2024, 12:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 9 » Новий рік - чарівний час!
16:57
Новий рік - чарівний час!

Новий рік  - чарівний час! Завжди з нетерпінням чекаєш цього свята, коли всі люди від малого до великого вірять у казку і чекають подарунків від Діда Мороза і збираються разом, щоб зустріти його  в колі рідних та друзів.

Ось і в нашій школі 25, 26  грудня відбулися  новорічні  ранки, сповнені  особливої  атмосфери гарного настрою веселощів та пригод.  Відповідальними за проведення свята були  педагог-організатор Убога А.П. , вчитель музики Давиденко С.І. та заступник директора з виховної роботи Костенко Н.В. та учасники-актори середніх і старших класів .

Діти початкових класів відправились у подорож на Машині часу разом з героями популярного мультика «Фіксики» . Глядачі разом з «фіксиками» - Ноликом ( учениця 8-Б класу Тоня Видиборець )  та «Сімкою» ( учениця 10 класу Віка Нечипоренко) грали в улюблені ігри мультяшних героїв «Помогатор», надавали допомогу у пошуку  батарейок для  Машини Часу , водили хороводи кругом ялинки, співали, танцювали та  отримували подарунки від Діда Мороза і Снігурки. Учні усіх класів підготували цікаві номери, вишукані новорічні костюми. Гарний настрій учасників і глядачів стали запорукою успіху.

Новорічні вистави для учнів 5-8 класів за сценарієм «Новорічне теле-шоу «Вишенька» нікого не залишили байдужими. Мар'яна Бовсунівська  (учениця  10 класу) показала свою акторську майстерність у ролі Баби-Яги. А учасники телепередач «Майстер-шеф», «Україна має талант»,  «Новорічний КВК», «Вечірня казка», «Танцюють всі»  виступили відмінно, проявили свої таланти, і довели всім, що в нашій школі велика кількість справжніх акторів. І казкові герої,  і «відомі» зірки, та всі присутні «телеглядачі» отримали масу задоволення.

До проведення новорічного вечора у  9-11 класах учні готувалися наполегливо. Свято проводили за сценарієм казки про царівну Несміяну. Звичайно, учням, разом з класними керівниками, довелося прикласти багато зусиль для того, аби розважити плаксиву красуню, яка так мріяла потрапити на новорічну дискотеку. Одним словом,  вміння перевтілюватися вдалося на славу, тож найкращим новорічним подарунком для всіх старшокласників була дискотека.

Новий рік – це свято чарівництва, чудес, подарунків.

Тож нехай це свято принесе кожній дитині та дорослому щастя, миру і спокою у своєму домі!

 

 

Переглядів: 756 | Додав: ALYN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz