П`ятниця, 19.04.2024, 06:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Семінар відповідальних за організацію роботи з охорони праці на тему "Система  роботи школи з питань  безпеки"
21:01
Семінар відповідальних за організацію роботи з охорони праці на тему "Система  роботи школи з питань  безпеки"

Події, що сталися  в Одесі  та  Калинівці ще раз підтвердили значимість заходів  із  запобігання  надзвичайних ситуацій  та  збереження  людського  життя і зокрема  життя  наших  дітей. 

 Безпечне перебування дітей  у навчальному закладі,   збереження  життя і здоров’я учнів, організація роботи з формування  здоров’язберігаючих  компетенцій у  сучасного учня  є  одним із головних завдань Нової Української школи і зокрема  загальноосвітніх  навчальних  закладів Бориспільського  району.

З цією метою 11 жовтня 2017 року у Вишенській загальноосвітній  школі  відбувся  семінар  відповідальних  за організацію роботи з охорони праці та безпеку  життєдіяльності, заступники  директорів шкіл з навчально-виховної та з виховної  роботи.

Заступник  директора Вишенської ЗОШ  Прокопенко  Валентина Олександрівна  детально  ознайомила  гостей із  системою  роботи школи з питань  безпеки,  продемонструвала  нормативно-інструктивні  документи,   затверджені  інструкції і журнали  інструктажів, які  регламентують  цю роботу в школі.  Учасники  семінару побували в класі  безпеки дорожнього руху,  познайомилися із протирадіаційним  укриттям,  шкільним тиром та кабінетом «Захисту Вітчизни». 

Учасники  команди «Джура»  продемонстрували  гостям  своє  вміння  використовувати  засоби  індивідуального  захисту і активно  допомагали  учням і вчителям під час відпрацювання  об’єктового  тренування з евакуації на випадок  пожежі.  Учні школи  з великим  зацікавленням  спостерігали  роботу  пожежної  команди із гасіння вогню за допомогою  протипожежної  техніки та  вогнегасників.  А також  прийоми  надання  домедичної  допомоги постраждалим, які  демонстрували учасники  команди «Джура».

На  семінарі  був присутній головний  спеціаліст з надзвичайних ситуацій і цивільного захисту  райдержадміністрації Кривенко Андрій Ігорович, який звернувся до учасників семінару  і  прокоментував стан  протипожежних  заходів у Бориспільському районі.

Також  учасники  семінару  обговорили  методичні  питання  організації  навчання та перевірки знань педагогічних працівників  з питань охорони праці,  які будуть проводитися  у 2017-2018 навчальному році.

 

Переглядів: 489 | Додав: ALYN | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz