Середа, 24.04.2024, 01:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 10 » Використання методики ігрових технологій в організації виховної роботи з учнями в позаурочний час та канікулярний період
12:25
Використання методики ігрових технологій в організації виховної роботи з учнями в позаурочний час та канікулярний період

   14 квітня на базі Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум  педагогів-організаторів та заступників з виховної роботи на тему: «Використання методики ігрових технологій в організації виховної роботи з учнями в позаурочний час та канікулярний період».

 В роботі семінару взяли активну участь педагоги-організатори,  заступники директорів з виховної роботи шкіл району, методисти відділу освіти, представники РБДЮТ.

Семінар розпочався з виступу методиста РМК відділу освіти Чигрин Тетяни Володимирівни, яка познайомила всіх присутніх з темою семінару,  окреслила завдання на час літнього періоду, наголосила на завданні  пришкільного відпочинкового табору та  надала ґрунтовні відповіді на запитання учасників семінару. 

Заступник ВР Вишенської школи, Костенко Н.В., ознайомила та   презентувала шкільні інноваційні проекти навчального закладу з реалізації програми  Школа сприяння здоров’ю «Здоровим бути здорово», проектів «Школи здоров’я і безпеки» та  « Я – творча особистість» , які  сприяють всебічному, гармонійному розвитку особистості учня, соціальній адаптації та самореалізації людини в суспільстві.

Педагог-організатор Убога А.П.  познайомила  колег з новими підходами до виховної роботи в пришкільному таборі, поділилася своєю майстерністю та креативністю в майстер-класі «Створення програми виховної роботи в пришкільному таборі».

Учасники семінару  відвідали творчі майданчики  Давиденко С.І («Подорож Крихітки Єнота дорогою щастя» - муз-терапія для молодших школярів)  та Убогої А.П. («В країні дорожніх знаків» - заняття за програмою гуртка «ЮІР»), які викликали  щире захоплення та інтерес педагогів.

Великою дозою позитиву та хорошого настрою став   цікавий  майстер-клас  Нечипоренко О.Л.  «Виготовлення пасхального кошика в стилі пейп-арт»,  де всі проявили творчу майстерність та неповторність у створенні виробів власними руками.

Гарним завершенням семінару стала ігрова програма-квест «У пошуках чарівного еліксиру», яка відбувалася у  лісництві. Учасники побували в ролі бджіл-трудівниць, які пройшовши всі етапи, зібрали чудодійний нектар у вигляді меду та насолодилися лісовою природою та чистим повітрям. 

Задоволені цікавим наповненням семінару-практикуму, учасники відзначили   неординарність, інформаційну насиченість та інтерактивність проведених заходів, після яких у них теж з'явилось бажання шукати нові ідеї та втілювати їх у позакласній діяльності.

 

Переглядів: 528 | Додав: ALYN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz