П`ятниця, 29.03.2024, 14:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 13 » Всеукраїнський тиждень права
17:44
Всеукраїнський тиждень права

В ході Всеукраїнського тижня права на базі ВОлександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся конкурс-захист науково-дослідницьких робіт МАН у відділеннях історії, філософії та суспільствознавства. 
Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України – найбільш масовий та значущий захід, спрямований на формування в інтелектуально обдарованої учнівської молоді елементів наукового світогляду, оволодіння методами наукового пізнання дійсності, а також на активізацію її дослідницького інтересу.
До оцінювання робіт були залучені вчителі району: Білоножко В.А. (Сеньківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Розумна С.І. (Ревнівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Угро Л.М. (Іванківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Тетьора Є.О. (Дударківська ЗОШ І-ІІІ ст.). 
Переможцями стали: 
Маєвський Максим, учень 11 класу Вишенської ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Лазаренко Л.І. (секція теологія, релігієзнавство та історії релігії), 
Литвиненко Аліна, учениця 7 класу Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель Чорнойван Я.В. (секція теологія, релігієзнавство та історії релігії), 
Буцула Володимир, учень 10 класу Вишенської ЗОШ І-ІІІ ст., 
вчитель Варич Л.В. (секція правознавство).

Варто зазначити, що з кожним роком якість досліджень юних науковців зростає, а отже зростає і конкуренція серед учасників. Боротьба у цьому році була справді запеклою! 
Щиро вітаємо переможців з першим особистим досягненням на науковій ниві. Ми пишаємося вами та вашими успіхами. Радіємо разом з Вами. Нехай уся ваша подальша наукова діяльність буде такою ж захоплюючою, приносить вам задоволення та нові перемоги. Бажаємо вам нових успіхів та реалізації свого потенціалу.
Слова вдячності та найтепліші побажання хочемо адресувати вчителям, батькам. Бажаємо Вам незгасаючої творчої наснаги, оптимізму та успіхів у всіх сферах діяльності!

Переглядів: 367 | Додав: ALYN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz