Субота, 27.07.2024, 09:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Березень » 27

«Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з’являється у її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень», — так В.О.Сухомлинський представляв спадкоємність між дошкільним і шкільним навчанням.

Саме зараз, коли впроваджуються всі засади Нової української школи, час приділити максимум уваги послідовності в умовах безперервної освіти. Усе це можливе за дотримання принципу наступності дошкільної та початкової освіти.

Розуміючи це важливе завдання, педагоги Вишенської  ЗОШ І-ІІІ ступенів та вихователі ДНЗ «Вишенька» провели екскурсію шкільними  коридорами та класами .

Для малечі відкрився шкільний світ, який зачаровував їх кожної миті. Це була незабутня подорож по коридорах, класах, їдальні, актовій та спортивній залах, бібліотеці. Дошкільнята розглядали виставки дитячих робіт; завітали до кла ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: ALYN | Дата: 27.03.2019 | Коментарі (0)

Астрономія займає особливе місце серед наук природничого циклу. Стало стереотипом, що вона є заключною ланкою для цілісного сприйняття світу. Проте останнім часом, відбулось усвідомлення того, що не потрібно чекати 11-го класу, коли майже усі предмети природничого циклу вивчені.
Тому урок в 9-х класах на тему «Сила всесвітнього тяжіння» мав на меті інтегрувати знання з фізики та астрономії. Учні дізналися, що сила тяжіння має дуже цікаві, незвичайні властивості. Для неї не існує ніяких перешкод. Вона діє між тілами, розділеними безповітряним простором і що перебувають як завгодно далеко один від одного. Тяжіння не поглинається міжзоряним середовищем, не слабшає, та індивідуальна для різних об’єктів Всесвіту. 
Дяв’ятикласники були задоволені отриманим результатом і попросили проводити уроки такого типу частіше. 

... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: ALYN | Дата: 27.03.2019 | Коментарі (0)

Для того, щоб отримати естетичне задоволення, насолодитися унікальними пам'ятками і зануритися в багатовікову історію, досить просто зібратися і відправитися в  найбільш знамените і гарне місто України – Київ!  Саме це зробили учні 7-б класу разом з класним керівником Литовченко О.Ю.. 

... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: ALYN | Дата: 27.03.2019 | Коментарі (0)

Екскурсія для школярів, особливо молодших - ціла подія, на яку вони чекають не менше, ніж на Різдвяні свята. Цього разу 2-Б клас Вишенської ЗОШ, майже у повному складі, відвідав музей популярної науки і техніки "Експериментаніум".

Поїздка до Києва, невимушена обстановка в автобусі, краєвиди із вікна та спілкування у дорозі з друзями - це одна зі складових поїздки, яка так тішить дітей.

Але у музеї, на дітей чекало набагато більше, ніж вони могли очікувати!

Діти із учителем пробули в Експериментаніумі біля двох годин. Перша година з екскурсоводом дала змогу зрозуміти й спостерігати закони фізики, а також стати свідками різноманітних явищ природи. А час, що лишився пішов на випробовування експозицій: не тільки суто наукових, серйозних, але й кумедних, ігрових, загадкових та навіть містичних.

Дивись довкола, помічай дрібниці, будь допитливим - таке зерно посіяла подорож до музею Експериментаніум. Тут цікаво малим і дорослим. Сюди можна і треба ... Читати далі »

Переглядів: 341 | Додав: ALYN | Дата: 27.03.2019 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz