Вівторок, 19.03.2024, 09:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Травень » 08

Біля меморіалу загиблим воїнам с.Вишенки відбувся мітинг-реквієм «Памятаємо…Перемагаємо!» до Дня пам’яті та примирення, який відзначається в Україні 8 травня, а також до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 
Сумна і важлива дата, яка має нагадати всім нам про необхідність збереження миру на планеті та недопустимість війни. 
Учні 7-б класу звернули увагу на те, що тепер слово "війна" набуло і для них іншого змісту, оскільки сьогодні небо України опалене полум’ям війни. І ми віддаємо особливу шану тим, хто у напружений, найкритичніший і найважливіший момент життя нашої країни захищає Батьківщину. 
Учні та вчителі Вишенської школи віддали данину пам`яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо. До могильних плит лягли гвоздики й бузок.
В мітингу взяли участь голова сільської ради Кулинич Т.Г., депутати селищної ради, громадськість. 
А ... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: ALYN | Дата: 08.05.2019 | Коментарі (0)

З метою формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, в рамках місячника «Безпека дорожнього руху-це життя», серед учнів 3-4 класів провели конкурс малюнків «Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху».
У своїх роботах школярі відобразили різні дорожні ситуації, наслідки незнання і недотримання Правил та закликали усіх учасників дорожнього руху поважати один одного на дорогах заради збереження підростаючого покоління та найціннішого, що має людина – власного життя.
Дякуємо всім діткам, хто взяв в руки олівці та пензлі і намалював правила дорожнього руху. Адже вчити правила дорожнього руху завжди актуально. 
Всього ми отримали 56 малюнків, на яких були зображені ПДР.

... Читати далі »

Переглядів: 1867 | Додав: ALYN | Дата: 08.05.2019 | Коментарі (0)

3 травня на території Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), що пройшов у рамках національно-патріотичної виховної роботи з дітьми та молоддю. Гра ставить за мету виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формування у дітей та підлітків навичок здорового способу життя. 
У змаганнях взяли участь 17 роїв (170 учнів) із загальноосвітніх навчальних закладів Бориспільського району. Програма районного етапу гри передбачала проведення таких видів змагань: конкурс звітів «Добре діло», конкурс строю «Впоряд», «Розбирання та збирання автомату», «Стрільба з пневматичної зброї», туристсько-спортивна «Смуга перешкод», надання першої долікарської допомоги «Рятівник», інтелектуальна гра-вікторина «Відун&ra ... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: ALYN | Дата: 08.05.2019 | Коментарі (0)

Дев'ятий рік поспіль, за ініціативи Національного олімпійського комітету України за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України проводиться Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя". Проведення цього заходу сприяє вихованню дітей у дусі олімпійських цінностей та впровадження в суспільстві здорового способу життя, що в свою чергу, забезпечує поліпшення здоров'я нації, її фізичний розвиток і духовне збагачення.
20 квітня стадіон " Колос" м.Борисполя гостинно прийняв зональний етап обласних змагань, у якому взяли участь команди-переможці міських та районних етапів з 10 міст та районів Київської області. 
За підсумками всіх випробувань команда "Олімпік" з Вишенської ЗОШ, що представляли Бориспільський район, виборола почесне || місце. До складу команди входять: Чепурко Даніїл, Горбач Нікіта, Дремлюга Ангеліна, Савельєва Євгенія - учні 8 класу, Костенко Даніїл, ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: ALYN | Дата: 08.05.2019 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz