Субота, 20.04.2024, 16:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 17

15 вересня у Вишенській загальноосвітній школі пройшли загальношкільні батьківські збори. Вони були присвячені підсумкам 2016-2017 навчального року. Спочатку директор школи Гурська Лілія Володимирівна розповіла присутнім про порядок закінчення навчального року та особливості складання ЗНО та ДПА; проаналізувала показники успішності та відвідування учнями школи, результативність участі у ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, конкурсі-захисті МАН, Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Т.Шевченка, конкурсі знавців української мови імені П.Яцика, ін.

Наголосила на необхідності тісної взаємодії школи та батьків і подякувала їм за допомогу. Лілія Володимирівна розповіла про спільну роботу педагогічного колективу та батьків щодо підвищення якості знань учнів, а також про вибір випускниками майбутнього життєвого шляху.

Виступ психолога школи Баханської Анастасії Миколаївни мав тему "Як навчити дитину навчатися", під час якого батьк ... Читати далі »

Переглядів: 659 | Додав: ALYN | Дата: 17.09.2017 | Коментарі (0)

8 вересня у Вишенській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-навчання заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл Бориспільського району та методистів РМК . На семінарі розглянули  питання чіткого і всебічного володіння педагогами і методистами сучасними термінами та поняттями в організації науково-дослідної та експериментальної роботи з розробки і впровадження нових освітніх та педагогічних технологій, інтерактивних методик, нових програм, навчально-методичних посібників та підручників, науково-теоретичному і методико-практичному супроводу розвитку освітніх систем.

З сучасною термінологією в освіті учасників семінару познайомила Гурська Лілія Володимирівна, директор Вишенської ЗОШ; наа інноваційних з методах і формах роботи з педагогами та учнями зупинилась Прокопенко Валентина Олександрівна, заступник директора з НВР Вишенської ЗОШ. Баханська Анастасія Миколаївна, практичний психолог школи, ділилася досвідом використання тренінгових вправ на уроках ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: ALYN | Дата: 17.09.2017 | Коментарі (0)

Найсвітліша дорога в світі —

Це дорога до знань, до школи.

Пам’ятайте це, любі діти,

Не забудьте цього ніколи.

1 вересня у школі традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 52-ох першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: ALYN | Дата: 17.09.2017 | Коментарі (0)

26-28 червня 2017 року на базі Комунального закладу «Володарська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), учасниками якого стали джури 31 рою. Бориспільський район представляв рій "Вишеньківська сотня", до складу якого входили учні 9-11 класів нашої школи.

Свою мужність, звитягу, спритність та витривалість юні джури продемонструвати в 11 конкурсах, а саме: строю та пісні «Впоряд», творчо-мистецький звіті роїв «Ватра», стрільбі з пневматичної зброї, на туристсько-спортивній смузі перешкод за козацькою легендою, конкурсі з надання пер ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: ALYN | Дата: 17.09.2017 | Коментарі (0)

20 червня 2017 року завершив свою роботу пришкільний табір «Дивосвіт», на базі Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Швидко промайнув час і ось святкова лінійка закликала всіх на закриття пришкільної табірної зміни «Навколо світу за 14 днів».

Під час табірної зміни проводилися різноманітні цікаві конкурси, та змагання: «Найрозумніший Чінгачкуг», «До капітана Немо», «Матриця», "Мешканці землі", на кращого рибака і рибачку і т.д. Також було організовано походи до сільської пожежної частини та бібліотеки, і екскурсії до «Національного музею народної архітектури та побуту України», «Національного музею історії України у Другій світовій війні. Меморіальний комплекс», на виставку бойової техніки де вихованці побували в кабіні літака, відчувши себе пілотом, штурманом або радистом.

Перебу ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: ALYN | Дата: 17.09.2017 | Коментарі (0)

В житті кожної людини є світлі незабутні святкові хвилини, які зберігаються в пам'яті людській на все життя. Такими стали хвилини Останнього шкільного дзвоника, який відлунав 26 травня в нашій школі. Пам'ятним цей день буде для випускників І ступеню, учнів 4-х класів, не забудуть ці хвилини випускники ІІ ступеню – учні 9-х класів. Але найпам'ятнішою ця урочиста лінійка стала для випускників ІІІ ступеню – учнів 11 класів, їх класного керівника Варич Л.В. «І ось ця мить, в житті єдина мить, коли останній дзвоник продзвенить…»
Переглядів: 432 | Додав: ALYN | Дата: 17.09.2017 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz