Четвер, 25.04.2024, 13:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 04

Природа – це сад здоров’я, фізичного й духовного, якстверджував великий педагог. Школа під блакитним небом, уроки мислення на природі – то мандрівка до джерелаемоцій, образного сприйняття світу, єднання з прекраснимі початок духовного здоров’я школярів.

2 травня 2018 року ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: ALYN | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

27 квітня 2018 року у Київській області пройшли зональні змагання ІІ-го етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів (Шкільна Баскетбольна Ліга України 3х3).

Згідно розподілу територій на підгрупи змагання провадилися у мм. Біла Церква, Бровари, Обухів та м. Вишневе Києво-Святошинського району.

У змаганнях взяли участь 46 команд – 184 юнаків та дівчат області. Серед них і  юнаки  Вишенської школи: Машенцев Антон, Задерій Даніїл, Бабенко Олег та Підчибій Андрій, що захищали честь Бориспільського району.

Після нелегкої та напруженої боротьби були визначені переможці змагань:

Серед дівчат 2000р.н.: Броварський р-н; Києво-Святошинський р-н; м. Переяслав-Хмельницький; Білоцерківський р-н.

Серед дівчат 2003 р.н.: м. Бровари; Києво-Святошинський р-н; м. Переяслав-Хмельницький; Білоцерківський р-н.

Серед юнаків 2000 р.н.: м. Бориспіл ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: ALYN | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

Молодечий запал, військова виправка, спортивний азарт, різнобарв’ям усмішок учнів шкіл Бориспільського району розігнало дощові хмари і замість очікуваного дощу на подвір’я Вишенської ЗОШ 27 квітня 2018 року зазвучали марші і замайоріли знамена роїв шкіл району.

... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: ALYN | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

26 квітня! В пам’яті українського народу цей день чорнобильського лиха, болю, суму і забути, і викреслити - неможливо.       

З приводу трагічної дати - 32 років з дня Чорнобильської катастрофи в Вишенській  школі відбулося ряд  західів  під гаслом  «Дзвони пам'яті – дзвони Чорнобиля», метою яких було допомогти учням  осмислити та усвідомити масштаби трагічних подій, розбудити в них почуття відповідальності перед наступним поколінням, виховувати глибоку повагу до людей, які віддали своє життя в ім'я майбутнього життя людства, розвивати почуття гордості за свій народ, прищеплювати любов до рідного краю.

Нехай ніколи не замовкають дзвони людської пам’яті, що не даватимуть забути про цю трагедію!

Хай стане мир міцніший  устократ, хай над землею чисте небо буде. Чорнобиль — попередження набат, його уроків людство не забуде.< ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: ALYN | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

25 квітня 2018 року, в учнів 1-х класів  Вишенської   школи  відбулося свято Букваря. Свято, на якому дітки попрощалися зі своїм першим підручником.

З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, і учні інших класів, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Учні всім продемонстрували чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року. Кожна дитина з радістю та гордістю говорить про значення рідної мови в житті людини, про любов до неньки України! А як чудово наші малюки співали пісень, супроводжуючи кожне слово танцями й веселими посмішками!

Маленькі артисти були настільки задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на п ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: ALYN | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

  В період з 23 по 29 квітня в ДПТНЗ "Бориспільський професійний ліцей" проходив тиждень відкритих дверей. До ліцею кожного дня приїздили учні з усіх шкіл Бориспільського району для того щоб можливо у майбутньому освоїти для себе нові професії. Відвідали 24 квітня ліцей і учні 9-х класів Вишенської ЗОШ, яким  майстри виробничого навчання розповідали учням про ліцей та професії які вони ведуть.

     В цілому всі учні були задоволені і взахваті від отриманої інформації та обіцяли прийти на навчання. Всім бажаючим котрі о певних причинах не змогли відвідати нашого закладу, просимо завітати до нас в будь-який вільний для вас час. Вам завжди будуть раді тут та обов'язково видялять для вас час. Завітайте до нас, ми завжди вам раді... 

... Читати далі »

Переглядів: 385 | Додав: ALYN | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

У п’ятницю 20 квітня Вишенська ЗОШ І-ІІІ ступенів приймала заступників директорів з виховної роботи ЗЗСО Бориспільського району на семінарі-практикумі з підведення підсумків огляду-конкурсу освітнього виховного середовища, завданням якого було вивчення та поширення кращого досвіду по створенню відкритого освітнього середовища, нових форм організації діяльності кабінету виховної роботи.

Заступник директора з виховної Вишенської ЗОШ Костенко Наталія Василівна та педагог-організатор Убога Алла Петрівна познайомили гостей з реалізацією шкільного проекту «Хочеш змін – ти і є зміни» трансформації шкільного освітнього простору в інформаійно-освітній, інтерактивний, відкритий як для учасників освітнього процесу так і для громадськості.

Учасники семінару мали змогу: взяти участь у майстер-класах (які проводили учні), спробувати свої сили в інтерактивних вправах та завданнях, розміщених в коридорах школи, по ... Читати далі »

Переглядів: 505 | Додав: ALYN | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz