П`ятниця, 19.04.2024, 15:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 17

У м. Вишневому Києво-Святошинського району на базі районної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися фінальні змагання ІІ-го (обласного) етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів (Шкільна Баскетбольна Ліга України 3х3).

У змаганнях приймали участь команди міст та районів області – переможці та призери зонального етапу обласних змагань, а саме: мм. Біла Церква, Ірпінь, Буча, Бровари, Бориспіль, Переяслав-Хмельницький, Обухів, Білоцерківського, Таращанського, Миронівського, Бориспільського, Броварського, Києво-Святошинського, Бородянського районів.

Бориспільський район захищала команда юнаків Вишенської школи: Задерій Д., Машенцев А., Бабенко О., Підчибій А.., що посіли 4 місце  у фінальних змаганнях.

 

Переглядів: 479 | Додав: ALYN | Дата: 17.05.2018 | Коментарі (0)

Учні Вишенської школи  урочисто привітали жінок з Днем Матері – святом, що традиційно відзначається в Україні 13 травня. Святковий концерт “І доброта і любов поєднано у серці матері” об’єднав під одним дахом  жінок –  які проживають в селі Вишеньки та Петропавлівське.

Захід проходив у затишній атмосфері святково прикрашеної актової зали сільського Будинку культури. Сільський голова Кулинич Тетяна Григорівна  привітала запрошених жінок з Днем Матері, побажала їм материнського щастя, любові, добра, здоров’я, сімейного благополуччя.

Діти запрошених організували сценічні виступи: співали пісні, декламували вірші,  виконували хореографічні номери. На адресу жінок лунали теплі слова вдячності за подароване життя та турботу з перших днів народження.  В кожному виступі відчувалась повага до рідної матері та  нерозривний генетичний зв’язок із Україною – колискою могутньої української нації.

Переглядів: 418 | Додав: ALYN | Дата: 17.05.2018 | Коментарі (0)

11 травня в урочищі Горове с.Старе відбулися змагання з пішохідного туризму, в яких взяли участь 17 команд загальноосвітніх закладів Бориспільському району.

Спортивна програма складалась з таких видів випробувань: особисто-командна дистанція з техніки пішохідного туризму “Смуга перешкод”, естафета «Смуга перешкод» в молодшій та старшій вікових категоріях, орієнтування на місцевості, конкурс в’язання вузлів.

В рамках заходу відбулися туристично-краєзнавча експедиція «Моя Батьківщина – Україна», конкурси «Туристичний побут», «Фотографії», «Туристична пісня».

Другий рік поспіль І місце в спортивній програмі виборює команда Сошниківської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце – Вишенська ЗОШ І-ІІІ ст. та Рогозівська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце – Ревнівська ЗОШ І-ІІІ ст.

У конкурсній програмі загальнокомандні місця розділились наступним чином: І міс ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: ALYN | Дата: 17.05.2018 | Коментарі (0)

Національний дендрологічний парк "Софіївка" в Умані без перебільшення є справжнім шедевром світового садово-паркового мистецтва. Мабуть самий романтичний куточок України! Це царство води, зеленої природи та казки 10 травня відвідали учні, батьки та класний керівник 6-б класу.

Також у цій подорожі вони  побували у найкращому кінно-спортивному комплексі України!!! Там  почули цікаву екскурсію про коней та пофоткались з ними.

... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: ALYN | Дата: 17.05.2018 | Коментарі (0)

8 травня  в с. Вишеньки Бориспільського району відзначили День пам’яті та примирення та 73-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – день, встановлений Указом Президента України Петра Порошенка від 24 березня 2015 року.

Районний захід об’єднав керівництво районної державної адміністрації, районної ради, сільських рад, ветеранів війни, учасників Антитерористичної операції, представників громадських організацій, учнівську молодь, небайдужих громадян.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять солдат, полеглих в 1939-1945 роки Другої світової війни та тих, хто боронив українську землю в Донецькій та Луганській областях в умовах неоголошеної війни, що триває з 2014 року.

На знак пам&rsquo ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: ALYN | Дата: 17.05.2018 | Коментарі (0)

4 травня 2018 року в Мирненській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся фінальний етап районного літературного конкурсу імені Павла Чубинського. Переможці здійснили захопливу подорож у країну Вишиванку. Зі вступним словом до гостей свята звернулася вчитель української мови та літератури Лупан Наталія Миколаївна.

Із вуст ведучих, Жигадло Дарії та Кузнецової Діани,  гості почули зворушливі й натхненні слова про наші українські святині-обереги: вишиту сорочку та рушник, історія яких  тісно переплетена з долею України. Учні школи  подарували присутнім пісні: «Барви України», «Червону калину» та «Рушничок».

Також усі подивилися фрагменти унікального фільму «Спадок нації», знятого натхненницею Дня Вишиванки Лесею Воронюк, режисером Олександром Ткачуком та науковим консультантом Олексієм Долею. Цей неперевершений фільм, перекладений п’ятьма мовами, що демонструвався в п’ятнад ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: ALYN | Дата: 17.05.2018 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz