П`ятниця, 03.05.2024, 20:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишенська ЗОШ I-III ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

13 жовтня на базі Вороньківського ОНЗ відбувся районний етап  фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів "Козацький гарт".  Метою фестивалю було формування здорового способу життя, зміцнення здоров’я школярів, виховання учнівської молоді на традиціях українського народу, розвитку дитячо-юнацького спорту, збереження і зміцнення психічного і фізичного здоров’я дітей всіх вікових груп, розвитку інтересу і звичок учнів до самостійних занять фізичною культурою і спортом. У фестивалі брали участь команди 15 загальноосвітніх шкіл району. Загальне керівництво і контроль за проведенням районного туру здійснювалось  відділом освіти. Безпосереднє проведення здійснював оргкомітет та суддівський склад з числа учителів фізичної культури шкіл.

Усі учасники продемонстрували високий рівень фізичної підготовки та  командної роботи. В програмі змагань були: човниковий біг 4×9 м, стрибки у довжину з місця, стрибки через ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: ALYN | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

Події, що сталися  в Одесі  та  Калинівці ще раз підтвердили значимість заходів  із  запобігання  надзвичайних ситуацій  та  збереження  людського  життя і зокрема  життя  наших  дітей. 

 Безпечне перебування дітей  у навчальному закладі,   збереження  життя і здоров’я учнів, організація роботи з формування  здоров’язберігаючих  компетенцій у  сучасного учня  є  одним із головних завдань Нової Української школи і зокрема  загальноосвітніх  навчальних  закладів Бориспільського  району.

З цією метою 11 жовтня 2017 року у Више ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: ALYN | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

6 жовтня відбулися  змагання з шашок серед учнів школи, організаторами якого стали учитель інформатики Онищенко Володимир Сергійович та вчитель фізичної культури Нечипоренко Оксана Леонідівна.  Участь у турнірі взяло   15 команд (45учнів). Змагання  провели з метою пропаганди, популяризації та залучення учнів до шашкових занять, зростання шашкової майстерності молодих шашкарів, визначення кращих шашкістів серед школярів середньої та старшої  школи. 

У командному заліку  серед учнів 5-7класів (молодша група) посіли:

І місце - "Гномики" (7-б)

ІІ місце - "Шашкарі" (7-а)

ІІІ місце - "Блакитний кристал" (6-б)

4 місце - "Смайл" (7-б)

5 місце - "Малята" (5-а)

6 місце - "Вогники" (6-а)

У командному заліку  се ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: ALYN | Дата: 12.10.2017 | Коментарі (0)

5 жовтня учні та батьки  6-б класу з класним керівник  Костенко Н.В. відвідали старовинне місто Кам’янець-Подільський та багаті історичними пам’ятками населені пункти Кривче та Хотин.

Кам'янець-Подільський часто називають містом-музеєм під відкритим небом.  Найбільша цінність міста - практично повністю збережений історичний центр, Старе місто, не розбавлене архітектурою XX століття.  Незважаючи на те, що все місто вражає своєю архітектурою і створює враження, що час у ньому зупинився, одна з його визначних пам'яток виділяється на загальному тлі - це старовинна Кам'янець-Подільська фортеця.

У с. Кри ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: ALYN | Дата: 12.10.2017 | Коментарі (0)

Чи  давно ви були в казці? Уявіть собі феєрію, сплетену з музики, води та світла від якої неможливо відірвати очей!

4 жовтня учні 5-б, 9-х та 10  класів їздили в одноденний екскурсійний тур по дивовижних українських містах – Бердичів і Вінниця, а чарівним акордом було унікальне лазерне шоу Вінницьких фонтанів.

А що ви знаєте про Бердичів? Усі, хто потрапляє в це незвичайне місто, не втомлюються дивуватися – тут і Волинський Єрусалим, оспіваний класиками єврейської літератури, і фортеця XVII століття, і унікальний монастир, збудований і прославлений Боси ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: ALYN | Дата: 12.10.2017 | Коментарі (0)

У п’ятницю, 30 вересня   наша школа  святкувала День працівника освіти, гаслом якого стали слова «Учителю, тобі вклоняюся доземно!». Педагогів, працівників школи та учнів зустріла по-святковому прикрашена школа, радували око різнокольорові повітряні кульки та яскраві букети осінніх квітів.

Стало доброю традицією в школі проводити день учнівського самоврядування. У цей день учні 9-11 класів мали змогу спробувати себе у ролі вчителів та адміністрації. Напередодні, 29 вересня   відбулася педагогічна рада для учителів-дублерів під керівництвом заступника директора з виховної роботи Костенко Н.В..  На педраді розглядалися питання: контроль за дотриманням учнями Статуту школи;  зовнішній вигляд учнів; методика проведення уроків.  Так, у цей святковий день уроки літератури, математики, хімії, біології та багато інших предметів стали для ... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: ALYN | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)

29 вересня учні 8-х і 6-х класів, їх батьки та вчителі  школи відвідали такий відомий останнім часом Національний парк “Межигір’я”.
Екскурсія Межигір’ям тривала 2 години, але для відвідувачів цей час пролетів дуже швидко. Погода була чудовою, як і настрій.  Учні, батьки та вчителі змогли на власні очі побачити кінологічний будинок, славнозвісний “золотий батон”, багато квітів, дерев, кущів. Також екскурсанти потрапили до зоопарку. Зоопарк являє собою досить велику територію, де знаходяться вольєри зі страусами, оленями, кабанами, муфлонами, антилопами, фазанами, але особливу цінність являють червонокнижні дрохви і журавлі-красавки. Також усі милувалися  озерами з качками і лебедями. Побували на набережній, побачили плаваючий будинок прийомів. Головною спорудою в резиденції є так званий «клубний будинок», який також називають «об& ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: ALYN | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)

У вересні 2017 року Вишеньківська громада відзначила 74 річницю визволення села від німецько-фашистських загарбників. Мітинг - реквієм на тему "Пам'ятаємо той день" був проведений біля братської могили воїнів, які загинули під час Великої Вітчизняної війни. Учасниками мітингу були вчителі та учні Вишенської школи, громада села та  голова сільської ради - Кулініч Т.Г. 

... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: ALYN | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)

28 вересня у актовій залі Бориспільської райдержадміністрації  освітяни району здійснили невеличке віртуальне європейське турне. Вони «побували» у Швеції, Швейцарії, Чехії, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Польщі, дізнались про цікаві факти з життя освітян цих країн та пораділи за своїх колег.
А радіти є за кого! Цієї осені   наш освітянський сад зібрав свій черговий урожай.  На  святі отримали нагороди  Міністерства освіти і науки України та обласні нагороди 12 педагогів, 4 – відзнаки Бориспільської районної державної адміністрації та районної ради, 19 педагогів удостоєні районних премій, профспілкові грамоти та подяки одержали 6 педагогів. 109 грамот відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації отримали у своїх педагогічних колективах працівники навчальних закладів району, з них 58 нагород одержали працівники загальноосвітніх навчальних закладів, 51 грамоту  вручено працівникам дошкільних навчальних з ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: ALYN | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

27 вересня учні 7-х класів  разом з вчителями та батьками вирушили  на екскурсію за маршрутом  Вишеньки -Умань-Буки. Гарний осінній день дозволив  екскурсантам насолодитись всіма красотами  одного з найвидатніших пам’яток культури України – дендропарку «Софіївка».Надзвичайно цікавою була і екскурсія  на Букський каньйон - саме тут була побудована перша в Україні ГЕС, а сьогодні про неї нагадують лише вказівники та записи в архівах.

Зворушені та щасливі, сповнені незабутніх вражень учасники екскурсійної поїздки поверталися надвечір додому. Зусібіч лунали захопливі розповіді про побачене, а ще – діти сердечно дякували організаторам подорожі за увагу і турботу

... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: ALYN | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 33 34 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz